s
english romana  
 

RÓLUNK

    A CĂTINEAN IULIA TUDORA, SOMAI LÁSZLÓ JÓZSEF ÉS ŞERBAN DIACONESCU ügyvédi iroda 2000-ben alakult meg azzal a céllal, hogy egy versenyképes, szakképzett és működőképes ügyvédi csapatot hozzon létre, mely képes legyen ügyfeleink bármely igényének kielégítésére.

    Ügyvédeink által több mint 20 éves ügyvédi munkatapasztalatot tudunk az Önök rendelkezésére bocsátani.

    Az ügyvédi etikai kódex betartásának hűséges hívei vagyunk, a szakmai titoktartástiszteletben tartását nem csupán szakmai, hanem erkölcsi kötelezettségünknek is tekintve, ezáltal is kimutatván ügyfeleink és az ügyvédi szakma iránti mély tiszteletünket. Az etika és a méltányosság, a becsületesség és az ügyvéd-ügyfél közötti kapcsolat átláthatósága olyan erkölcsi értékek, melyeket alappillérekként kezelünk szakmai kötelezettségeink gyakorlásában.

    Szolgáltatásainkat ajánljuk úgy román mint a külföldi ügyfeleinknek, köszönhetően annak, hogy irodánk ügyvédei által széles nyelvi spektrummal rendelkezünk, nyelvi ismereteink kiterjed a magyar, angol, francia és olasz nyelvre is.

    Jól működő kapcsolatokat ápolunk közjegyzői irodákkal, végrehajtói irodákkal, felértékelő, technikai és kataszteri szakértőkkel, könyvelési szakértőkkel, vámügyi és pénzügyi tanácsadókkal, hivatalos fordítói irodákkal, valamint ingatlanügynökségekkel. 2015-től kezdve irodánkban dolgozik Horatiu Hanganu csődgondnok, aki széleskörű tapasztalattal rendelkezik a fizetésképtelenség megelőzése és a fizetésképtelenség területén.

    Ügyfeleinknek hatékony és gyors megoldásokkal szolgálunk, mivel csapatunkban egy tiszteleten és testvériességen alapuló optimális együttműködés uralkodik.
Copyright © 2010 - 2018 - Catinean, Diaconescu, Somai