english magyar  
 

DESPRE NOI

    Cabinetul grupat al avocaților CĂTINEAN IULIA TUDORA, SOMAI LÁSZLÓ JÓZSEF ȘI ŞERBAN DIACONESCU s-a înființat în anul 2000 din dorința de a realiza o echipă de avocați performantă, specializată și funcțională, care să răspundă cât mai prompt și cât mai profesional tuturor solicitărilor clientelei.

    Prin avocații noștri asigurăm o experiență profesională de peste 20 de ani în domeniul avocaturii.

    Suntem adepții respectării cu fidelitate a Codului deontologic al profesiei de avocat, păstrarea secretului profesional reprezentând o obligație nu doar profesională dar și morală, un indicator principal al atitudinii de profund respect pe care o avem față de profesia de avocat și față de clienții noștri. Etica și echitatea, onestitatea și transparența în relațiile avocat-client sunt valori morale care guvernează modul în care ne exercităm îndatoririle profesionale.

    Oferim serviciile noastre clienților români și străini, acoperind un registru lingvistic larg, avocații din cadrul grupării noastre având abilități în domeniul limbilor maghiară, engleză, franceză și italiană.

    Avem colaborări de specialitate cu birouri ale notarilor publici, birouri ale executorilor judecătorești, experți evaluatori, tehnici și cadastrali, experți contabili, consultanți fiscali și vamali, birouri ale traducătorilor autorizați, agenții imobiliare. Din anul 2015, în cadrul biroului nostru activează jur. Horațiu Hanganu, practician în insolvență, cu o vastă experiență în domeniul prevenirii insolvenței și al insolvenței.

    Oferim soluții rapide și eficiente clienților noștri, iar în cadrul echipei noastre avem o colaborare optimă, bazată pe respect și cofraternitate.
Copyright © 2010 - 2018 - Catinean, Diaconescu, Somai